Fri fragt ved køb over 499 kr.Levering 1-3 dageFølg os på Facebook

Rosemunde

Hos byTippe.dk køber du online ”hverdags luksus” i form af bluser og toppe fra Rosemunde til kvinder i alle aldre.

Rosemunde grundlagt i 2004 og nu en global innovativ forretning, forstår kunsten at designe produkter som med sit unikke særpræg beriger det samlede udtryk, når det mixes med andre samlinger. Tøjet er let anvendeligt og ikke sæsonbestemt, hvorfor det har stor anvendelighed til såvel hverdag som ved festlige lejligheder. De klassiske Rosemunde toppe med silke-mix er et rigtigt godt eksempel på styrken.  

Vi anbefaler at bruge os, som leverandør af Rosemunde produkter og sikrer dig en hurtig levering på kun 1-3 dage.


Rosemunde er et modebrand, der har formået at skabe en unik og tidløs stil inden for modeverdenen. Med deres fokus på kvalitet, elegance og bæredygtighed har Rosemunde opnået stor anerkendelse.

Rosemunde bruger altid luksuriøse materialer. Brandet er kendt for at bruge silke, cashmere og bomuld af høj kvalitet i deres kollektioner. Disse materialer giver tøjet en følelse af luksus og komfort, samtidig med at de er langtidsholdbare. Rosemunde er også kendt for deres fine håndværk og detaljer, der tilføjer en ekstra dimension til deres designs.

En anden vigtig faktor, der har bidraget til Rosemundes succes, er deres evne til at skabe tidløse og alsidige styles. Deres kollektioner består af klassiske og elegante stykker, der kan styles på forskellige måder og til forskellige lejligheder.
Om Tippe

Vi har et bredt udvalg af populære danske og udenlandske mærker som Co' Couture, Lollys Laundry, Superdry, Neo Noir, Rosemunde, Please Jeans, Signal m.fl. samt et fint udvalg af accessories.

Butikken er placeret i hjertet af Lemvig og har siden 1998 været drevet af Dorte Svankjær. Dortes mangeårig erfaringer indenfor service, kvalitet og mode bliver videreført på byTippe.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@bytippe.dk


+45 61 16 50 99

Tippe Lemvig   |   Vestergade 15   |   7620 Lemvig    |   +45 61 16 50 99   |   info@bytippe.dk