Fri fragt ved køb over 499 kr.Levering 1-3 dageFølg os på Facebook

Bosswik

Hos BOSSWIK designes der lækre, moderigtige bælter og andre læderaccessories i høj kvalitet og med inspiration fra f.eks. Milano, Hamburg og London.

Bælterne fra BOSSWIK er produceret i høje læderkvaliteter og metalspænder og vi er hos byTippe.dk stolte af at kunne forhandle dette mærke.

Kontakt os gerne for spørgsmål vedr. BOSSWIK og vi kan hjælpe dig med at færdiggøre dit køb hos byTippe.dk

Bosswik er et læderbrand, der har etableret sig som en af de førende producenter af kvalitetslæderprodukter. Med deres fokus på håndværk og æstetik har Bosswik opnået anerkendelse og popularitet blandt læderentusiaster og modebevidste forbrugere.

Bosswik blev grundlagt af en gruppe erfarne håndværkere, der delte en passion for læder og ønskede at skabe produkter af højeste kvalitet. Deres dedikation til detaljer og omhyggelighed i produktionen har gjort Bosswik til et brand, der er kendt for sin håndværksmæssige ekspertise.

En af Bosswiks styrker er deres brug af førsteklasses lædermaterialer. De samarbejder med nøje udvalgte garverier, der leverer læder af højeste kvalitet. Dette sikrer, at Bosswiks produkter ikke kun er smukke at se på, men også holdbare og modstandsdygtige over for slid.
Om Tippe

Vi har et bredt udvalg af populære danske og udenlandske mærker som Co' Couture, Lollys Laundry, Superdry, Neo Noir, Rosemunde, Please Jeans, Signal m.fl. samt et fint udvalg af accessories.

Butikken er placeret i hjertet af Lemvig og har siden 1998 været drevet af Dorte Svankjær. Dortes mangeårig erfaringer indenfor service, kvalitet og mode bliver videreført på byTippe.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@bytippe.dk


+45 61 16 50 99

Tippe Lemvig   |   Vestergade 15   |   7620 Lemvig    |   +45 61 16 50 99   |   info@bytippe.dk