Fri fragt ved køb over 499 kr.Levering 1-3 dageFølg os på Facebook

Handelsbetingelser

Køb hos byTippe.dk

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med byTippe.dk, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra byTippe.dk

byTippe.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:
- Leveringssvigt
- Udsolgte varer og trykfejl

Betaling

De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express, Union Pay og MobilePay.

Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb.

Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

Levering

byTippe.dk tilbyder fragtfri levering med GLS eller PostNord ved køb over 500 kr. til Danmark, dog ikke udsalgsvarer. Udsalgsvarer pålægges en fragt på 39 kr., som forsvinder hvis man kombinerer udsalgsvarer og nye varer i samme ordre og ordren overstiger 500 kr..

byTippe.dk bestræber sig på at alle ordrer afgivet inden kl. 12.00 sendes samme hverdag. Ordrer afgivet efter kl. 12.00 sendes den efterfølgende hverdag.

I forbindelse med udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid.

byTippe.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller  PostNord.

Fortrydelsesret

byTippe.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

VIGTIG: Varen byttes kun, når leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Varen skal tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til byTippe.dk skal være forsvarligt indpakket. Vi tilbyder at du kan købe en returlabel igennem os til 49 kr. Køb returlabel her


Strømper og leggings emballage må ikke være brudt. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.

byTippe.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til byTippe.dk Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Ved returvarer, som er taget i brug eller der på anden vis er sket en værdiforringelse med, forbeholder byTippe.dk sig retten til at fastsætte det refunderede beløb til køberen efter, hvad varen kan sælges for i butikken efterfølgende.  

Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen www.bytippe.dk. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.

VIGTIGT: Husk at vedlægge original kvittering.

Varen sendes til:

Tippe
Vestergade 15
7620 Lemvig
Mærket: Retur

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos byTippe.dk Man skal dog reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen/manglen.

Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af byTippe.dk eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering eller groft misbrug.

VIGTIGT: Reklamationer uden returnummer og original kvittering vil blive afvist.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af byTippe.dk

Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler byTippe.dk at der rettes henvendelse til byTippe.dk på telefon +45 97 81 00 99 eller mail til info@bytippe.dk i butikkens åbningstider.
Om Tippe

Vi har et bredt udvalg af populære danske og udenlandske mærker som Co' Couture, Lollys Laundry, Superdry, Neo Noir, Rosemunde, Please Jeans, Signal m.fl. samt et fint udvalg af accessories.

Butikken er placeret i hjertet af Lemvig og har siden 1998 været drevet af Dorte Svankjær. Dortes mangeårig erfaringer indenfor service, kvalitet og mode bliver videreført på byTippe.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@bytippe.dk


+45 61 16 50 99

Tippe Lemvig   |   Vestergade 15   |   7620 Lemvig    |   +45 61 16 50 99   |   info@bytippe.dk